Warcraft - Stormrage (dotisk)

(0x)
stormrage.jpg
„VYDEJTE SE ZACHRÁNIT LEGENDU SVĚTA AZEROTH…“ … a s družinou statečných hrdinů pronikněte do Smaragdové noční můry!
Výrobce
Knaak Richard A.
Kód
230259
EAN
9788073982225
ISBN
978-80-7398-222-5
Dostupnost
Bohužel už není :(
Naše cena
289,00 Kč/ks

Produkt patří do kategorie:

Popis

World of WarCraft je kult. Právě tolik slov stačí říct a není třeba dodávat cokoli dalšího. Kult ve světě i v tuzemsku, kult mezi hráči onlinových her, pařany deskovek i mezi čtenáři knih. Kult žánru fantasy, který v několika posledních letech zažívá renesanci. Velkolepé bitvy, dechberoucí scenérie, spousta monster i klasických fantasy ras, jako jsou orci, trpaslíci a elfové, i oblaka strážící majestátní draci – to všechno se nesmazatelně vrylo do srdcí všech hráčů a čtenářů, které slova jako dobrodružství, napětí a odvaha nutí vyhledávat příběhy, jejichž základní kameny mají podobu mýtů a pověstí.

Pojďte tedy v sedmém samostatném románu podniknout spolu se skupinou neohrožených hrdinů pouť za legendárním druidem Stormragem, kterého pohltila deformovaná prapodstata Azerothu, zvaná Smaragdová noční můra. Nebude to ale jen tak… U samých kořenů země, v místě, v němž druidové nacházeli rovnováhu samotného světa, se v pokřivené realitě dřívějšího Smaragdového snu odehraje bitva, která může navždycky změnit tvář WarCraftu…

 

Anotace:

Když byl svět nazývaný Azeroth ještě mladý, dali mu titáni, bohům podobné bytosti, řád. Hnětli pevniny, hloubili moře, vše s cílem naplnit dokonalou představu o tom, jaký by měl Azeroth být. A přestože titáni z Azerothu dávno odešli, jejich dílo přetrvalo dodnes. Je známé jako Smaragdový sen, svěží a divoká prapůvodní verze World of WarCraft. Nesčetná jsou tajemství halící Smaragdový sen i jeho samotářské strážce, příslušníky zelené dračí letky.

V časech dávno minulých vstupovali do Snu druidi s cílem hlídat úbytek a proud života na Azerothu v rámci svého věčného úkolu udržovat jemnou rovnováhu přírody. Ne všechny sny jsou však příjemné. V poslední době začala ve Smaragdovém snu růst Smaragdová noční můra, prostor plný zkaženosti a zla, a pomalu mění Sen v nepředstavitelnou hrůzu a děs.

Noční můra pohltila také nic netušící zelené draky a pokřivila jim mysl a znetvořila tělo. Pro druidy, kteří vstoupili do stále temnějšího snu, bylo najednou obtížné – někdy dokonce nemožné – uniknout. Nejsou však jedinou obětí Noční můry. Ta najednou sužuje čím dál více lidí.

Rostoucímu nebezpečí by mohl padnout za oběť dokonce i Malfurion Stormrage, první a největší z azerothských druidů. A tak zatímco se světem šíří děsivé sny, začíná se zoufalá výprava s cílem arcidruida najít a zachránit. Nepřátelé přírody se ovšem velmi brzy dozví pravou podstatu jména Stormrage.

Parametry

Parametry produktu  Warcraft - Stormrage (dotisk)

Série
Počet stran
448
Žánr
Jazyk
Český
Rok vydání
2013

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

0

Hodnotilo 0 uživatelů

5
4
3
2
1

Články

Alternativní zboží