Poslední pán Prstenu

(3x)
posledni_pan_prstenu.jpg
J. R. R. Tolkien ve svém Pánu prstenů představil čtenářům příběh boje dobra a zla. Středozem se stala jeho doživotní láskou i posedlostí. Ale co když se tam neodehrálo všechno přesně tak, jak to Tolkien popisuje?
Výrobce
Yeskov Kiril
Kód
230467
EAN
9788086354330
ISBN
80-86354-33-4
Dostupnost
Bohužel už není :(
Naše cena
299,00 Kč/ks

Produkt patří do kategorie:

Popis

J. R. R. Tolkien ve svém Pánu prstenů představil čtenářům příběh boje dobra a zla. Středozem se stala jeho doživotní láskou i posedlostí. Ale co když se tam neodehrálo všechno přesně tak, jak to Tolkien popisuje? Co když v pramenech, ze kterých čerpal, byla jen jedna verze událostí? Vždyť historii přece píší vítězové. Poražení mají většinou úplně jiné starosti. A když uplyne dost času, může se stát, že verze vítězů se stane obecně přijímanou pravdou.

Přesně takto se na Pána prstenů díval i Kiril Yeskov. I jeho napadlo, že vše mohlo být docela jinak. Jeho Poslední pán Prstenu je příběhem z druhé strany. Na příběhu umbarského lékaře doprovázeného orkským válečníkem ukazuje poslední válku o Jeden prsten úplně v jiném světle.

I tady se setkáte s Arwen, Galadriel a elfy, s Aragornem i Faramírem, Gandalfem, Sarumanem i nazgűly a Sauronem. Ale nikdo z nich není takový, jak ho znáte. Vstupte proto bez předsudků do této Středozemě Kirila Yeskova a nechte se unášet jeho příběhem. Protože i takhle se to mohlo stát…

Parametry

Parametry produktu  Poslední pán Prstenu

Počet stran
312
Žánr
Jazyk
Český
Rok vydání
2003

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

3,3

Hodnotili 3 uživatelé

5
4
3
2
1

Články